Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعدادی از ساکنان آپارتمان های شهرک امام حسین (ع) با ابراز گلایه از مسئولان برای حل مشکلات منطقه زندگی آنها گفتند: نبود روشنایی در شب ها سبب سرقت اسباب و وسایل محل سکونت ما می شود و از طرفی تردد ما در شب با مشکل مواجه شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس تعدادی از ساکنان شهرک امام حسین (ع) شهر یاسوج با ارسال گزارشاتی به این پایگاه خبری خواستار بررسی و انعکاس مشکلات محل سکونت  خود شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در همین راستا گزارشات میدانی از آپارتمان های شهرک امام حسین (ع) یاسوج تهیه شد که مشروح آن در زیر آمده است:

 

یکی از ساکنان این منطقه با بیان اینکه در آپارتمان های شهرک امام حسین (ع)  روشنایی وجود ندارد، گفت: در برخی مواقع اعضای خانواده ما یعنی زن  و فرزندان جهت خرید از مغازه ها مراجعه می کنند اما نبود روشنایی سبب ایجاد مشکلاتی برای آنها می شود.

 

وی با بیان اینکه نبود روشنایی در افزایش سرقت از خودروهای  تاثیر گذار است، بیان کرد: آپارتمان های شهرک امام حسین (ع) به لحاظ بهداشت و نظافت در محوطه ها مشکلات زیادی دارد و همین موضوع می تواند زمینه ساز بیماری و آلودگی در این مکان باشد.

 

یکی از بانوان ساکن در آپارتمان گل های شهرک امام حسین (ع)  گفت: ساعت 6 و 30 دقیقه صبح به ما اطلاع دادند حدود  4 بامداد دزدی در محل حضورپیدا کرد، که با اطلاع به پلیس او را دستگیر کردند از طرفی در چند روز گذشته خودروی فرزندم در این مکان مورد سرقت قرار گرفت.

 

وی افزود: نبود روشنایی در شب ها سبب سرقت اسباب و وسایل محل سکونت ما می شود و از طرفی تردد ما در شب با مشکل مواجه شده است.

 

این شهروند افزود: وضعیت محیطی این مکان آلوده، نظافت رعایت نمی شود و هیچ مسئولی سراغی از این مکان نمی گیرد این مشکلات در تابستان مضاعف می شود.

بانوی دیگر ساکن آپارتمان گل ها در شهرک امام حسین (ع) گفت: 5 سال در این منطقه زندگی می کنیم در این چند سال مشکلات فراوانی در خصوص زباله ها و عدم جابه جایی آنها  وجود دارد، مدام برای توجه به نظافت محل زندگی،  خودمان اقدام به جمع آوری زباله ها می کنیم زیرا وجود زباله ها، تهدیدی برای سلامت فرزندانمان است.

 

این بانوی همشهری گفت: علاوه بر فراموشی نظافت محوطه آپارتمان گل ها توسط مسئولان، قرار بر این بود که محوطه را نظافت کنند، و توسط بهداشت بین ساکنان ماسک و ژل بهداشتی توزیع کنند اما مراجعه نکردند و اقدامی صورت نگرفت.

 

ازدیگر ساکنان این منطقه گفت: به نظر می رسد باید به وضعیت امنیت آپارتمان های شهرک امام حسین (ع) توجه بیشتری داشت، از طرفی باید سطل های زباله در این مکان و محوطه مورد توجه قرار گیرد، و همچنین این مکان فضای سبز ندارد.

 

در همین رابطه  به سراغ یکی دیگر از آپارتمان های شهرک امام حسین (ع) یعنی آپارتمان های یاس رفته و جویای مشکلات آنها شدیم که در ادامه مشروح آن آمده است.

 

یکی از بانوان ساکن آپارتمان یاس  گفت: ورودی  آپارتمان های یاس نگهبان ندارد علاوه بر این  ورودی آپارتمان ها درب  ندارند، در برخی شب ها خودروها به محوطه های آپارتمان ها آمده و ویراژ می دهند.

 

وی افزود: ساکنان مشاهده کرده برخی افراد که هویت آنها مشخص نیست با سلاح گرم وارد این محوطه ها شده و اقدام به تیراندازی می  کنند و  سبب رعب و وحشت برای ساکنان این منطقه می شوند.

 

وی افزود: به نظر می رسد به وضعیت آسیب ها در آپارتمان یاس باید بیشتر توجه شود زیرا ساکنان مدت زمان زیادی  چشم انتظار اقدام مسئولان و از طریق تریبون های مختلف بارها مشکلات را بیان کردند.

 

بانوی دیگر افزود: دیوار مجاور آپارتمان یاس تخریب شده است و  ورودی مشخصی ندارد همین موضوع سبب ایجاد مزاحمت، حتی سرقت از منازل اهالی شده است، از طرفی فضای سبز و چمن در این آپارتمان ها نیست.

 

 

وی افزود: در گذشته در این آپارتمان ها گشت هایی برای کمک به اهالی و امنیت آنها  حضور پیدا می کرد اما اکنون این گشت ها صورت نمی گیرد و یکی از تقاضاهای مهم ما توجه به امنیت ساکنان است.

 

این شهروند گفت: ساعت 8 شب به بعد ترس داریم از خانه خود بیرون برویم و خواهانیم مسئولان مشکلات آپارتمان های یاس را مورد بررسی و حل قرار دهند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: نبود روشنایی آپارتمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۰۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت وگو با خبرنگار قدس، درباره علت اعتراض عده ای از طلا فروشان در هفته ی اخیر گفت: طلا فروشان هیچ گونه مشکلی با سامانه مودیان ندارند و این سامانه برای همه صنوف کشور است و صنف طلا و سکه هم از این قانون تبعیت و به سامانه مودیان پیوسته اند.

وی در ادامه بیان کرد: اکثر طلا فروشان در سامانه مودیان فاکتورهای الکترونیکی خود را ثبت می کنند و به تکالیف مالیاتی خود پایبند هستند. طلا فروشان فاکتورهای الکترونیکی خود را ثبت می کنند و تمام طلا فروشان باید از سامانه مودیان تبعیت کنند.

رئیس اتحادیه طلا و سکه در ادامه خاطرنشان کرد: سامانه مودیان برای تمام مشاغل است و  طلا فروشان نسبت به آن هیچ گونه اعتراضی ندارند.

وی خاطرنشان کرد:  سامانه جامع تجارت سال گذشته با توجه به اینکه مشکلاتی در بحث آموزش و اطلاع رسانی در آن وجود داشت و از دی ماه اجرایی شد و با واکنش صنف طلافروشان مواجه شد.

بذرافشان در ادامه بیان کرد: لزوم ثبت نام در سامانه مودیان و سامانه جامع تجارت باعث تعدد سامانه ها برای طلا فروشان شد و مشکلاتی ایجاد کرد. به همین دلیل مقرر شده بود که ۳ ماه وقت داده شود تا این سامانه ها طبق تبصره ب ماده ۶ فعالان صنفی و اقتصادی باید در یک سامانه اقدامات مبادلاتی خود را انجام دهند.

بذرافشان در ادامه بیان کرد: ولی حدود ۴ ماه گذشت این مدت زمان سپری شد و این دو سامانه علی رغم قول هایی که داده شد، با هم ادغام نشد. جلساتی با سازمان امور مالیاتی و وزارت صمت برگذار شد ولی هنوز این دو سامانه ادغام نشده اند.

وی در ادامه بیان کرد: اعتراض طلا فروشان به سامانه جامع تجارت الکترونیک این بود که مقرر شده اطلاعات سرمایه و موجودی آنها باید در این سامانه ثبت شود. برای رفع این مشکل جلسات متعددی در ۳ ماه پایانی سال داشتیم و نامه نگاری های زیادی هم انجام شد.

بذرافشان گفت: در این جلسات بر لزوم بازنگری و اصلاحات در  سامانه جامع تجارت مطرح شد و قول هایی برای تغییرات در این سامانه داده شد.

رئیس اتحادیه طلا و سکه گفت: از ابتدای سال از طریق وزارت صمت اعلام شد که روسای اتاق های اصناف  استان ها و اتحادیه های ما، اعلام شد که سامانه جامع تجارت از ۷ فروردین ۱۴۰۳ لازم الاجرا است و با توجه به اینکه هیج تغییری در خصوص این تصمیم اعلام نشد طلا فروشان نسبت به این مسئله اعتراض دارند و اجرایی شدن این مسئله واکنش هایی در پی داشته است.

وی ادامه داد: طلا فروشان اعلام کرده اند که چرا باید سرمایه خودشان که چند نسل گشته تا به آنها رسیده است را باید در سامانه جامع تجارت ثبت کنند. مسئولین هم معتقدند که باید تمام این نقل و انتقالات ثبت شود.

وی افزود: آسیب ها و ضعف هایی که در این موضوع هست این است که بخشی از این سرمایه ها برای خود همکاران نیست، طلاهایی وجود دارد که کسانی که فعالیتی ندارند به تولیدی های طلا می دهند تا با آنها تولید انجام دهند. از سوی دیگر تولیدی های ما از نظر شرایط و سرمایه ضعیف هستند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • BRT کرج تا کمالشهر ادامه می‌یابد؟
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • بهره وری غیر اصولی آب مشکلات آینده را بیشتر می‌کند
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند
  • هر روز ۳۷ کودک فلسطینی مادر خود را از دست می‌دهند
  • ادامه تلاش ها برای رفع مشکل آب و برق مناطق سیل زده گچساران
  • عزاداری یاسوجی‌ها در سالروز شهادت امام صادق(ع) + فیلم
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس عنوان کرد؛ طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند نه سامانه مودیان
  • برپایی آیین‌ سوگواری شهادت امام جعفرصادق (ع) در یاسوج
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند